Fitness

Waarom fitness?

Sportief bewegen heeft een positieve invloed op je gezondheid en kan heel leuk zijn! Plezier hebben in bewegen geeft je motivatie om hiermee door te gaan. Verbeteren en bijhouden van je conditie is van levensbelang voor iedereen, jong en oud!

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond, dat actief bewegen noodzaak is, o.a. om af te vallen, gezond oud te worden, minder of minder vaak gewrichts- of rugklachten te krijgen, je geheugen te activeren, diabetes onder controle te krijgen, je algemene conditie te verbeteren, je spierconditie te verbeteren, etc..

Begeleiding door fysiotherapeut

Bij Fysio-s worden de fitnesstrainingen begeleid door een fysiotherapeut.

Fysiotherapie

Kleinschalig

Er wordt getraind in kleine groepen, maximaal 12 personen, maar indien gewenst ook individueel. Doordat je in een vaste groep traint ontstaat er een gezellig sociaal contact met de andere deelnemers. Dit is een enorme stimulans om de trainingen vol te houden.

Individueel programma

De eerste keer wanneer u komt trainen bespreken wij samen met u wat uw wensen zijn. We bespreken de beperkingen en klachten die u hebt en vragen naar uw medicijngebruik. Wij nemen uitgebreid de tijd om te kijken wat u kunt. Standaard nemen we een conditietest af op een hometrainer. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een op maat gemaakt, individueel trainingsprogramma voor u op. Door deze werkwijze kan iedereen bij Fysio-s komen trainen, jong en oud.

Soort training

De fitnesstraining richt zich vooral op twee gebieden van gezondheid; uithoudingsvermogen en spierkracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van cardio- en krachtapparatuur. Fysio-s maakt voornamelijk gebruik van Technogym-apparatuur, die speciaal is ontwikkeld om verantwoord te trainen. Ook kunnen er, indien gewenst, specifieke oefeningen aan worden toegevoegd. Denk hierbij aan grondoefeningen, evenwichtsoefeningen, sprongoefeningen, etc.. De trainingen duren 1 uur. Er wordt getraind op vaste tijden en dagen.

Trainingstijden

Maandag
Dinsdag 08:30-10:30, 19:00-20:00
Woensdag 18:30-20:30
Donderdag 08:30-10:30, 19:00-20:00
Vrijdag
Zaterdag 09:00-10:00
Zondag

Buiten deze vaste groepen is het ook mogelijk om gedurende de dag vrij te komen trainen.

Kosten fitness

12 weken, één keer per week                                               € 105,00

12 weken, twee keer per week                                             € 160,00

Jaarcontract, één keer per week                                           € 320,00

Jaarcontract, twee keer per week                                         € 510,00

Personen tot 18 jaar, 2de lid uit gezin

12 weken, één keer per week                                               €   82,00

12 weken, twee keer per week                                             € 130,00

Jaarcontract, één keer per week                                           € 260,00

Jaarcontract, twee keer per week                                         € 415,00