Fysiotherapie en Manuele therapie

Kunnen bewegen zonder beperkingen is voor de meeste mensen normaal. Pas als u ergens last van krijgt, is bewegen niet meer zo vanzelfsprekend. Degene, die u dan kan helpen is de fysiotherapeut: de deskundige van ons dagelijks bewegen. Bij hem of haar kunt u terecht voor behandeling van uw klachten, maar ook om klachten te voorkomen.

Persoonlijke benadering

Alle therapeuten vinden het zeer van belang u goed te leren kennen en om u op een  persoonlijke manier te benaderen. Als klant krijgt u ruim de aandacht die u nodig heeft.  

Zelf Kiezen

Je kunt als klant zelf de keus maken door wie je binnen Fysio-s behandeld wilt worden. Je wordt in principe altijd door dezelfde therapeut behandeld. In geval van vakantie of ziekte neemt een andere therapeut de behandeling over,

Fitness
Sportief bewegen heeft een positieve invloed op je gezondheid en kan heel leuk zijn! Plezier hebben in bewegen geeft je weer motivatie om ermee door te gaan. Verbeteren en bijhouden van je conditie is van levensbelang voor iedereen, jong en oud! 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond, dat actief bewegen noodzaak is, o.a. om af te vallen, gezonder oud te worden, minder of minder vaak gewrichts- of rugklachten te krijgen, je geheugen te activeren, diabetes onder controle te krijgen, je algemene conditie te verbeteren, je spierconditie te verbeteren, etc..